Tervetuloa Hair Finlandin verkkokauppaan!

Verkkokauppamme palvelee kampaamoalan ammattilaisia sekä opiskelijoita. Varmistuaksemme ammattitaidostasi, Sinun täytyy rekisteröityä ja kirjautua sisään, jotta voit shoppailla meillä. :)

Kirjaudu sisään

 
Sähköpostiosoite

 

Oletko uusi asiakas?

Rekisteröidy tästä!


PHI HYDRO CONDITIONER 250 ml

Tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty. Voit tilata tuotteen ennakkoon sähköpostilla tai puhelimitse.

Kosteuttava hoitoaine selvittää hiukset antaen samalla kosteuttavan sekä pehmentävän vaikutuksen. Sisältää ureaa, sakkaridia ja merilevää, jotka suojaavat hiuksia ja hiuspohjaa kuivumiselta.
 
Kosteuttava hoitoaine sopii sekä kuiville että normaaleille hiuksille jokapäiväiseen käyttöön.
 
PHI Hydro Conditioner kosteuttaa hiukset optimaalisesti kohdistaen vaikutuksen hiusten kuivimpiin osiin tehden niistä kadehdittavan kiiltävät. Se palauttaa elinvoiman kuiviin ja vaurioituneisiin hiuksiin tekemättä niistä raskaita. 
 
Ainesosat
 
Urea
 
Antibakteerisista ominaisuuksistaan tunnettua ureaa lisätään hiustuotteisiin, koska se toimii hyvin kuivien, karheiden, katkeilevien ja hilseilevien hiusten sekä hiuspohjan kosteuttajana. Sen kosteuttava vaikutus on pitkäaikainen vähentäen samalla hiuspohjan kireyttä. 
 
Sakkaridi
 
Sakkaridi on 100% luonnollinen, kasviperäinen ainesosa. Sen välittömästi syväkosteuttava ja vahvistava vaikutus kestää vähintään 72 tuntia. 
 
Levä
 
Hiusten ja hiuspohjan kosteutta tasapainottavissa levissä on runsaasti kalsiumia, magnesiumia ja rautaa. Täydellinen ratkaisu kuiville tai ohuille hiuksille, huonosti kasvaville hiuksille ja hiustenlähtöön.
 
 
Käyttö: Levitä hoitoaine pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa läpi ja anna vaikuttaa 1-2 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. On tärkeää, että hiukset ovat pyyhekuivat eivätkä märät, jotta hoitoaineen sisältämät ravitsevat molekyylit pääsevät kiinnittymään hiuksiin.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: HIUSTENHOITO, Shampoo ja Hoitoaineet, HOITOAINEET, Hoitoaineet, SUBRINA PHI, POISTUVAT TUOTTEET